Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

KANNABH

Κάνναβη

~Κάποιες ποικιλίες κάνναβης (όχι απαραίτητα ποικιλίες που διατίθεται για κάπνισμα) θα μπορούσαν να καθαρίσουν το μολυσμένο από ρύπους έδαφος κάνοντάς το ικανό για μετέπειτα αναδάσωση.

~Στο Los Angeles αν και η καλλιέργεια της κάνναβης είναι νόμιμη για ιατρική χρήση ή περίπτωση του συμπαθέστατου Todd Mc Kormick έρχεται να διαψεύσει για άλλη μια φορά την τήρηση των νόμων όταν συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης που χρησιμοποιούσε γιατί ήταν το μόνο δραστικό μέσον που είχε δοκιμάσει στο να σταματάει τους πόνους που είχε στην πλάτη, στο λαιμό και το υπόλοιπο σώμα του. Έτσι μία όχι και τόσο ωραία πρωία μπήκε στο σπίτι του η αστυνομία και του κατάσχεσε οικιακές συσκευές αλλά και όλο το ερευνητικό του υλικό -μαζί και θεραπευτικές ποικιλίες κάνναβης- που είχαν εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα στην θεραπεία του Καρκίνου, στο AIDS (σύνδρομο ανοσοποιητικής ανεπάρκειας) και στην χρόνια αρθρίτιδα.

Υποστηρίζει: Είναι ένα θεραπευτικό εργαλείο με μηδενικό κόστος εφόσον το καλλιέργεις εσύ ο ίδιος με άμεσα αποτελέσματα σε αντιδιαστολή με το υπερυψηλό κόστος των ανάλογων προσεγγίσεων της φαρμακευτικής ιατρικής που συχνά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα (όπως στην περίπτωση του).
Ο Τοdd αν και έχει θεραπευθεί από τον Καρκίνο που είχε από την ηλικία των 10 ετών ωστόσο ακόμα έχει χρόνιους πόνους που φεύγουν με την χρήση κάνναβης. Από την δική του αληθινή εμπειρία προωθεί την θεραπευτική χρήση της Κάνναβης.


~Από τον Μαρτίου του 1996 έχει αποδειχτεί και κλινικά η αποτελεσματικότητα της μαριχουάνας σε ασθένειες όπως το AIDS και ο καρκίνος. Στην Ιταλία υπάρχουν νοσοκομεία που επιτρέπουν μερικώς τη χρήση της.

~Οι σπόροι της κάνναβης είναι μια από τις ποιο θρεπτικές τροφές που υπάρχουν στον πλανήτη. Πλούσιοι σε πρωτεΐνες ανώτερης ποιότητας και Ω3. Να σημειωθεί ότι οι σπόροι δεν έχουν την ψυχότροπη δράση γι' αυτό και είναι νόμιμοι.

~Οι Κινέζοι και οι Ινδοί το γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια την δράση της Κάνναβης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην σοφή Ινδία έχουν εορτασμό της Κάνναβης που τελείται με τροφή και κάπνισμα Ινδικής κάνναβης για ιερούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Ακόμα την χρησιμοποιούσαν για να διεγείρουν την όρεξη σε ανορεκτικούς,
Σαν κατάπλασμα για μολύνσεις, παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες, και γενικά για αντιβακτηριακή δράση. Στην Κινέζικη Ιατρική εκτός των άλλων χρησιμοποιείται για την αρθρίτιδα και για διαταραχές περιόδου.

Κάνναβη και άλλες θεραπείες: Γλαύκωμα, θέματα όρασης, κατάθλιψη, ημικρανίες, χαλαρωτικό, κνησμός, αντικαρκινική δράση, έρπεις και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: